torsdag 4. februar 2010

yndlingene

Da var det torsdag og Kor Tøff, Gjøvik, møtte opp på 'Yndlingen'. Vi våget å synge mangestemt, 'Mysteriet Deg' på film i dag. P.g.a at fotografen filmet med en mobil, ble resultatet deretter, men slik ble det:


Det ble mye nytt i dag for 'yndlingene' på Gjøvik. Nye stemmer og lære og for noen også nye sanger. Men alle kasta seg ut i det med godt humør.. I pausa fikk vi også brumma litt da vi skulle lære våre to kormedlemmer fra Tailand å uttale 'R'. Det hørtes ut som om vi satt i sandkassa med hver vår lekebil nesten.. ;)

Ettersom vi på noen sanger har andrestemmer som bare synger 'a' i ulike toner, er det ikke like lett å huske hvor en skal gå ned eller opp. Men til det har vi jo Linda da, som kan illustrere det med arma.


Det er ikke alltid like lett for Marit og følge med på tekst og toner samtidig som hun skal spille piano og synge. Så da er vi jo så heldige å ha eget 'Tekst-politi' som kan passe på hvis det plutselig blir sunget feil tekst i forhold til notene. Det er selveste bloggføreren som har fått titelen 'tekstpoliti'... bare så det er sagt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar